Nama   : Dwicahyani (09)

Kelas    : XII tkj3

SMK Karya Nugraha Boyolali

CAHYAMU

17 januari tepat  17 tahun umurku.ranyangka kanca-kancaku , keluargaku padha njaili aku kanthi netes lohku amarga seneng banget.

17 januari awal kenalku marang kancaku,prabowo jenenge.pernah mbiyen prabowo teka mara ngomahku wektu ba’da idul fitri,nanging aku kambi de’e durung patio kenal.saben dina saben wayah aku smsan kambi prabowo, “PEDEKATE” bahasa keren bocah saiki.

24  januari panggonanku sadranan,sadranan tradisi masyarakat yaiku tamu padha teka silaturahmi.kanca-kancaku karo prabowo padha teka nang omahku.kanca-kanca padha njaili aku kambi prabowo.aku namung mesem sinambi abang rai iki. Sore kui sak durunge udan kanca-kancaku padha budal,nanging prabowo isih neng omahku.Amarga wis sore,prabowo njaluk pamit arep budhal,nanging ati iki kaya ta ora lila,udan deres banget prabowo tetep budhal kanthi udan-udan teles kebes.

25  januari dadi dina awal kekancanku dadi raket banget kambi prabowo.Sore kui hpku muni, banjur tak angkat telvonku jebule saka prabowo.”Hallo ,assalamualaikum ?” ujarku. “Eeee…waalaikumsalam” ujar prabowo sinambi gugup. “Ana apa?,kok tumben yahmene telvon.” “Eeembbt..cahyani jujur ati iki ura iso diapusi,senajan ati iki tansah kelingan marang sliramu , pengen ati iki dadosake kowe dadi sisihan atiku (ujar prabowo kanthi gugup).”“Eee…mnbtt maksude?” (ujarku kanthi gugup). “aku pengen kowe dadi sisihan atiku iki kanthi saget krajut tali asmara.” Dina kuwi awal ranah asmaraku kambi prabowo ,suka duka kita jalani bebarengan.kayata sinau bareng , makan-makan,kanthi budhal sekolah pun bareng.

Ing sasi februari, saben dina saben pkl “Praktek Kerja Lapangan”, aku karo kancaku yaiku mbak tami ,hanif padha pkl menyang DPU & ESDM BOYOLALI, Panggonanipun wonten tlatah pule,penggung boyolali.Akeh banget kenangan le ura iso dilalekake.Kayata nangis bareng ing kamar mandi, udan-udan bareng,rapat bulanan kanthi angsal doorprize mangkok.

 

Tags: