Hotline:(0276) 321749
 

Posts by bisri nuryadi

 
  • PARIKAN;bagas cahyo_XI TSM 2

    XI TSM 2,, nama bagas cahyo tri guntoro parikan pendidikan ana kodok lagi mangan, mangane karo tengu tinimbang podo dolanan, mending ayo sinau parikan bebas ana kodok ing tengah sawah, […]

     
  •  
  • PARIKAN:Selandha Restuadi H XI TBO

    Nama: Selandha Restuadi H No : 27 Kls : Xl TPBO .Manuk emprit menclok godhong tebu dadi murid kudu ngejeni marang guru .Mangan kacang nang pingir kali mangane karo pak […]

     
  •  
  • PARIKAN :April Di Hayati, XI TKJ1

    Tugas: B.Jawi Guru: Bp. Bisri Kelas: XI TKJ1 April Di Hayati Parikan -Kursi goyang sikile papat Nek berjuang jo nggolek pangkat -Kembang duren,kembang sepatu Mendem kangen,marang sliramu

     
  •  
  • JENDRAL SUDIRMAN (FITRI ASTUTI XI TSM)

    JENDRAL SUDIRMAN (FITRI ASTUTI XI TSM) Ing tengahe palagan perang Panjenengan dados pemimpin Jasa lan pangorbananmu Mbelo tanah air iki Jasamu tansah dadi pepeling Marang para generasi mudha Tekan pupusing […]

     
  •  
  •  
  • Geguritan

     
  • Geguritan

     
  • Geguritan

     
  • Cerkak Basa Jawa

     
  •