Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Lelah dalam belajar adalah hal yang wajar, namun jangan menyerah dalam belajar

    SMK KNBI,
     
 
 

Bahasa Jawa

Segala Macam Tentang Bahasa Jawa

 
  • PARIKAN;bagas cahyo_XI TSM 2

    XI TSM 2,, nama bagas cahyo tri guntoro parikan pendidikan ana kodok lagi mangan, mangane karo tengu tinimbang podo dolanan, mending ayo sinau parikan bebas ana kodok ing tengah sawah, […]

     
  • PARIKAN:Selandha Restuadi H XI TBO

    Nama: Selandha Restuadi H No : 27 Kls : Xl TPBO .Manuk emprit menclok godhong tebu dadi murid kudu ngejeni marang guru .Mangan kacang nang pingir kali mangane karo pak […]

     
  •  
  • PARIKAN :April Di Hayati, XI TKJ1

    Tugas: B.Jawi Guru: Bp. Bisri Kelas: XI TKJ1 April Di Hayati Parikan -Kursi goyang sikile papat Nek berjuang jo nggolek pangkat -Kembang duren,kembang sepatu Mendem kangen,marang sliramu

     
  • JENDRAL SUDIRMAN (FITRI ASTUTI XI TSM)

    JENDRAL SUDIRMAN (FITRI ASTUTI XI TSM) Ing tengahe palagan perang Panjenengan dados pemimpin Jasa lan pangorbananmu Mbelo tanah air iki Jasamu tansah dadi pepeling Marang para generasi mudha Tekan pupusing […]

     
  •  
  • TUGAS CERITA LEGENDA BAHASA JAWA nama :Galih rosawan A nomor:16 kelas :XTKJ2 DUMADINE DESA MACANMATI ing jamab mbiyen menika ing ndesa ana macan kang gedhe lan diwedheni ing ndesa iku. […]

     
  • Geguritan

    Bagas Cahyo Tri Guntoro XI TSM 2 # GURU Ing sekolah aku ngenteni. sliramu seng tak kurmati panjenengan pancen pantes di gugu lan ditiru. isoh menehi kawuruh marang sliraku. omonganmu […]

     
  •  
  • Geguritan

    URIP LAN MATI  (Dening : Aditya Bambang Tri Anggoro) Kelas XI TKJ 3 Aku bisa nonton langit Iku yen awakku urip Lan aku bisa nonton saking langit Iku yen awakku […]

     
  • Geguritan

    Pati Dening : adam setiawan XI TSM 2 Pati… Ora ana kang bisa ngelak saka pati Ora ana kang bisa reti Kapan tekane pati Anangin yan wus teka mung agawe […]

     
  •  
  • Cerkak Basa Jawa

    nama             :paryanto kelas               :XII tkj3 no                    :34 OLAHRAGA BOLA VOLI             Saben wayah sore aku marang warga khusus’e penggemar bola voly ing dusun ledoksari podo olahraga bola voly ing wayah […]

     
  • Nama   : Dwicahyani (09) Kelas    : XII tkj3 SMK Karya Nugraha Boyolali CAHYAMU 17 januari tepat  17 tahun umurku.ranyangka kanca-kancaku , keluargaku padha njaili aku kanthi netes lohku amarga seneng […]

     
  •