Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Mari bangun kawan…. Kita bangun mimpi kita dengan membuka mata, Dan mulai melangkahkan kaki kita…. Karena kita gak mungkin di atas tempat yg sama selamanya….

    Ias MS, Owner Gara Gara Advertisement
     
 
 

Crita Cekak

 
  • Cerkak Basa Jawa

    nama             :paryanto kelas               :XII tkj3 no                    :34 OLAHRAGA BOLA VOLI             Saben wayah sore aku marang warga khusus’e penggemar bola voly ing dusun ledoksari podo olahraga bola voly ing wayah […]

     
  • Nama   : Dwicahyani (09) Kelas    : XII tkj3 SMK Karya Nugraha Boyolali CAHYAMU 17 januari tepat  17 tahun umurku.ranyangka kanca-kancaku , keluargaku padha njaili aku kanthi netes lohku amarga seneng […]

     
  •  
  • Cerkak basa Jawa

    Cerkak Dening : Yuni Tri Nimas Sari Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan XII TKJ3 SMK Karya Nugraha Boyolali   Dina Lairku                 Wenggi samsoyo peteng, ora onaning lintang ing […]

     
  • Cerkak : Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19

    Cerkak Dening : Nindyo Kelas : XII Teknik Kendaraan Ringan SMK Karya Nugraha Boyolali   Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19 Malem  minggu  desaku   Sidodadi  ngadake    nonton bareng bal-balan  laga timnas   Indonesia U-19 nang daleme Pak Dwi. Wengi kuwi […]

     
  •  
  • Cerkak : KEJUTAN ULANG TAUN

    Cerkak  Dening : Nur Asiyah Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan (TKJ) 3 SMK Karya Nugraha Boyolali KEJUTAN ULANG TAUN    Ing wektu kuwi Rahayu lagi nyedhaki ulang taun kaping […]

     
  • cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    KAHANAN URIPKU SAIKI Uripku saiki ora kaya ndek biyen. Muter malik dadi 360°. Saiki aku bener-bener ngrasakake urip kang rekasa. Rasane abot banget ngangkat uripku sing saiki. Urip tanpa welas […]

     
  •