Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Masalah seharusnya tidak membuatmu semakin lemah, namun membuatmu tertantang untuk jd semakin kuat.

    Eva Afifah,
     
 

RSS MKKS SMK BI

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
 
 

Crita Cekak

 
  • Cerkak Basa Jawa

    nama             :paryanto kelas               :XII tkj3 no                    :34 OLAHRAGA BOLA VOLI             Saben wayah sore aku marang warga khusus’e penggemar bola voly ing dusun ledoksari podo olahraga bola voly ing wayah […]

     
  • Nama   : Dwicahyani (09) Kelas    : XII tkj3 SMK Karya Nugraha Boyolali CAHYAMU 17 januari tepat  17 tahun umurku.ranyangka kanca-kancaku , keluargaku padha njaili aku kanthi netes lohku amarga seneng […]

     
  •  
  • Cerkak basa Jawa

    Cerkak Dening : Yuni Tri Nimas Sari Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan XII TKJ3 SMK Karya Nugraha Boyolali   Dina Lairku                 Wenggi samsoyo peteng, ora onaning lintang ing […]

     
  • Cerkak : Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19

    Cerkak Dening : Nindyo Kelas : XII Teknik Kendaraan Ringan SMK Karya Nugraha Boyolali   Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19 Malem  minggu  desaku   Sidodadi  ngadake    nonton bareng bal-balan  laga timnas   Indonesia U-19 nang daleme Pak Dwi. Wengi kuwi […]

     
  •  
  • Cerkak : KEJUTAN ULANG TAUN

    Cerkak  Dening : Nur Asiyah Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan (TKJ) 3 SMK Karya Nugraha Boyolali KEJUTAN ULANG TAUN    Ing wektu kuwi Rahayu lagi nyedhaki ulang taun kaping […]

     
  • cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    KAHANAN URIPKU SAIKI Uripku saiki ora kaya ndek biyen. Muter malik dadi 360°. Saiki aku bener-bener ngrasakake urip kang rekasa. Rasane abot banget ngangkat uripku sing saiki. Urip tanpa welas […]

     
  •