Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Belajar bukan hanya sekedar membaca, tapi juga perlu pemahaman

    SMK KNBI,
     
 
 

Crita Rakyat Basa Jawa

 
  • TUGAS CERITA LEGENDA BAHASA JAWA nama :Galih rosawan A nomor:16 kelas :XTKJ2 DUMADINE DESA MACANMATI ing jamab mbiyen menika ing ndesa ana macan kang gedhe lan diwedheni ing ndesa iku. […]

     
  • LEGENDA KUTHA SURABAYA

    LEGENDA KUTHA SURABAYA

    LEGENDA KUTHA SURABAYA Nama : Irsyad setiawan No : 21 Kelas : X-TKR 2 Sekolah : SMK KARYA NUGRAHA BOYOLALI Gegayuhan : Pengusaha puyuh Pelajaran : Bahasa Jawa Pak guru […]

     
  •