Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Belajar itu penting bukan hanya pada saat ulangan saja, namun juga penting untuk masa depan. Oleh karena itu, jangan hanya belajar saat akan ada ulangan saja

    SMK KNBI,
     
 

RSS MKKS SMK BI

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.
 
 

Geguritan

 
  • JENDRAL SUDIRMAN (FITRI ASTUTI XI TSM)

    JENDRAL SUDIRMAN (FITRI ASTUTI XI TSM) Ing tengahe palagan perang Panjenengan dados pemimpin Jasa lan pangorbananmu Mbelo tanah air iki Jasamu tansah dadi pepeling Marang para generasi mudha Tekan pupusing […]

     
  • Geguritan

    Bagas Cahyo Tri Guntoro XI TSM 2 # GURU Ing sekolah aku ngenteni. sliramu seng tak kurmati panjenengan pancen pantes di gugu lan ditiru. isoh menehi kawuruh marang sliraku. omonganmu […]

     
  •  
  • Geguritan

    URIP LAN MATI  (Dening : Aditya Bambang Tri Anggoro) Kelas XI TKJ 3 Aku bisa nonton langit Iku yen awakku urip Lan aku bisa nonton saking langit Iku yen awakku […]

     
  • Geguritan

    Pati Dening : adam setiawan XI TSM 2 Pati… Ora ana kang bisa ngelak saka pati Ora ana kang bisa reti Kapan tekane pati Anangin yan wus teka mung agawe […]

     
  •