Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Setiap masalah ada jalan keluarnya. Kamu mungkin tak melihatnya, namun Tuhan tahu jalan keluarnya. Yakin dan percayalah padaNya.

    Eva Afifah,
     
 
 

Mata Pelajaran

 
  • Cerkak basa Jawa

    Cerkak Dening : Yuni Tri Nimas Sari Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan XII TKJ3 SMK Karya Nugraha Boyolali   Dina Lairku                 Wenggi samsoyo peteng, ora onaning lintang ing […]

     
  • Cerkak : Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19

    Cerkak Dening : Nindyo Kelas : XII Teknik Kendaraan Ringan SMK Karya Nugraha Boyolali   Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19 Malem  minggu  desaku   Sidodadi  ngadake    nonton bareng bal-balan  laga timnas   Indonesia U-19 nang daleme Pak Dwi. Wengi kuwi […]

     
  •  
  • Cerkak : KEJUTAN ULANG TAUN

    Cerkak  Dening : Nur Asiyah Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan (TKJ) 3 SMK Karya Nugraha Boyolali KEJUTAN ULANG TAUN    Ing wektu kuwi Rahayu lagi nyedhaki ulang taun kaping […]

     
  • cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    KAHANAN URIPKU SAIKI Uripku saiki ora kaya ndek biyen. Muter malik dadi 360°. Saiki aku bener-bener ngrasakake urip kang rekasa. Rasane abot banget ngangkat uripku sing saiki. Urip tanpa welas […]

     
  •  
  • LEGENDA KUTHA SURABAYA

    LEGENDA KUTHA SURABAYA

    LEGENDA KUTHA SURABAYA Nama : Irsyad setiawan No : 21 Kelas : X-TKR 2 Sekolah : SMK KARYA NUGRAHA BOYOLALI Gegayuhan : Pengusaha puyuh Pelajaran : Bahasa Jawa Pak guru […]