nama             :paryanto

kelas               :XII tkj3

no                    :34

OLAHRAGA BOLA VOLI

            Saben wayah sore aku marang warga khusus’e penggemar bola voly ing dusun ledoksari podo olahraga bola voly ing wayah sore panggonan kanggo bola voly kuwi ono ing sisih lor Mushola AL-yasmin, sepanjang permainan bola voly kwi berlangsung warga kampong ledok sari podo delok olah raga bola voly amarga rame banget lan gayeng banget. Saben sak tim kwi ono 6 uwong bola voly kuwi ugo ngerebot ake omben”nan sprite dadi gara-gara sprite kwi warga ing dusun ku podo tambah semangat lan penonton tambah “jetar membahana” bola voly iki malah tersebar ing dusun liyo kayoto tegal sari lan rejosari, poro pemain ing dusun kwi podo teko nag dusun ku ngajak dolanan bola voly kanggo ningkatake persahabatan,, waraga tamabah seneng delok voly amarga dusun liyo menyang dusun ku, pertandingan 2 shet mlaku kanthi tertib ora ono bentrokan ing mlakune paguyuban.

`               sak iki mlebu wayah ing moso rendheng dadi bola voly ora koyo ing dino wingi-wingi kang wingi rame banget warga seneng delok bola voly sak iki sepi gor 1 lan 2 warga tok leng nonton, nanging para warga leng seneng bola voly kaya aku,iwan,angga,bayu,bagong lan maul semangat’e podo ora miduk ambak.no udan nanging tetep dolanan bola voly. Pikiranku “wayah rending ngene iki ugo biso matek.ake dolanan bola voly amarga warga mengko sing sregep dolanan voly utowo penggemar bola voly podo mreteli siji-siji”, nanging aku terus ngajak konco-konco dolanan bola voly gen ora mati olah raga.ne bola voly

                Dino sesok ngono wayahe tansah mendung tapi yo ora udan  aku lan timku dolanan bola voly lagi etuk 1 shet wong tegal sari teko aku mbanjur ngajak dolanan bola voly, sak perjalanan bola voly kwi berlangsung gayeng banget srep pertama soko timku ,.hemmmmmm mak jebret kancaku ke smesh sirahe tpi gayeng isoh smesh-smesh.an nanging ora nimbul.ke bentrok shet pertama di menengke tim.ku lan shet ke.2 kwi di menangke tim.ku meneh dadi ora siyo-siyo udan” di rewangi udan” nanging biso membuah.ke hasil kang becik

 

Tags: