Bagas Cahyo Tri Guntoro

XI TSM 2

# GURU Ing sekolah aku ngenteni. sliramu seng tak kurmati panjenengan pancen pantes di gugu lan ditiru. isoh menehi kawuruh marang sliraku. omonganmu alus lan ngandung ilmu. aku neng kne mong isoh niru lan niru. amargi panjenengan sugehh ilmu. martun nuwun guruku. guruku…. panjenengan purun didik kula tanpa imbalan. maringi kapinteran kulo. lan didik kulo kanthi dadi bocah kang sopan santun.

# TRESNAKU tresnaku marang sliramu ora bakal luntur mergo wektu senajan adoh marang sliramu nanging aku tetep tresno sliramu senajan suwe ora ketemu nanging rasa tresna iki ttep koyo mbiyen saya suwe saya tresna ora bakal owah rasa tresna wes pirang taun anggonku ngenteni janji mu marang sliraku iki isih tak eling janji mu kanggo ngancani masa depanku

 

Tags: