Pati

Dening : adam setiawan

XI TSM 2

Pati…

Ora ana kang bisa ngelak saka pati

Ora ana kang bisa reti

Kapan tekane pati

Anangin yan wus teka mung agawe tangis

 

Yen wus nemoni pati

Di klambeni ,klambi mori

Di tumpake kereta

Keretane roda manungsa

 

Di gawa ing kubur

Ora gowo kloso,bantal,lan kemul

Ora gowo bondo donyo

Anangin mung gowo amal suwargo

 

Ayo prakanca ojo mung miker bondo donya

Ojo gor padha golek dosa

Nanging mikiro amal suwargo

 

 

 

 

 

Tags: