Hubungi : (0276) 321749
 
pengumuman2
 

Motivation Day

  • Rawe Rawe Rantas Malang-Malang Putung

    “Maju tak gentar, pantang Mundur”

    nn, FILM
     
 
 

Post Tagged with: "cerkak"

 
  • Cerkak : Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19

    Cerkak Dening : Nindyo Kelas : XII Teknik Kendaraan Ringan SMK Karya Nugraha Boyolali   Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19 Malem  minggu  desaku   Sidodadi  ngadake    nonton bareng bal-balan  laga timnas   Indonesia U-19 nang daleme Pak Dwi. Wengi kuwi […]

     
  • Cerkak : KEJUTAN ULANG TAUN

    Cerkak  Dening : Nur Asiyah Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan (TKJ) 3 SMK Karya Nugraha Boyolali KEJUTAN ULANG TAUN    Ing wektu kuwi Rahayu lagi nyedhaki ulang taun kaping […]

     
  •  
  • cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    KAHANAN URIPKU SAIKI Uripku saiki ora kaya ndek biyen. Muter malik dadi 360°. Saiki aku bener-bener ngrasakake urip kang rekasa. Rasane abot banget ngangkat uripku sing saiki. Urip tanpa welas […]