Hubungi : (0276) 321749
 

Post Tagged with: "Cerkak basa Jawa"

 
  • Cerkak Basa Jawa

    nama             :paryanto kelas               :XII tkj3 no                    :34 OLAHRAGA BOLA VOLI             Saben wayah sore aku marang warga khusus’e penggemar bola voly ing dusun ledoksari podo olahraga bola voly ing wayah […]

     
  • Nama   : Dwicahyani (09) Kelas    : XII tkj3 SMK Karya Nugraha Boyolali CAHYAMU 17 januari tepat  17 tahun umurku.ranyangka kanca-kancaku , keluargaku padha njaili aku kanthi netes lohku amarga seneng […]

     
  •