Hotline:(0276) 321749
 

Bahasa Jawa

Segala Macam Tentang Bahasa Jawa

 
  • Cerkak basa Jawa

    Cerkak Dening : Yuni Tri Nimas Sari Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan XII TKJ3 SMK Karya Nugraha Boyolali   Dina Lairku                 Wenggi samsoyo peteng, ora onaning lintang ing […]

     
  •  
  • Cerkak : Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19

    Cerkak Dening : Nindyo Kelas : XII Teknik Kendaraan Ringan SMK Karya Nugraha Boyolali   Nonton Bareng Timnas Indonesia U-19 Malem  minggu  desaku   Sidodadi  ngadake    nonton bareng bal-balan  laga timnas   Indonesia U-19 nang daleme Pak Dwi. Wengi kuwi […]

     
  •  
  • Cerkak : KEJUTAN ULANG TAUN

    Cerkak  Dening : Nur Asiyah Kelas : XII Teknik Komputer Jaringan (TKJ) 3 SMK Karya Nugraha Boyolali KEJUTAN ULANG TAUN    Ing wektu kuwi Rahayu lagi nyedhaki ulang taun kaping […]

     
  •  
  • cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    cerkak : KAHANAN URIPKU SAIKI

    KAHANAN URIPKU SAIKI Uripku saiki ora kaya ndek biyen. Muter malik dadi 360°. Saiki aku bener-bener ngrasakake urip kang rekasa. Rasane abot banget ngangkat uripku sing saiki. Urip tanpa welas […]

     
  •  
  • LEGENDA KUTHA SURABAYA